Post Single Page

JUST BURGERS

DETALJER

Grundlagt

2021

Lokation

Løv

Kategori

Burger

OM OS

Passion og nysgerrighed er ofte drivkraften, når mennesker griber muligheden for at skabe noget nyt og spændende. Just Burgers er resultatet af en drøm om at skabe et burgerkoncept med fokus på råvarer af høj kvalitet til en god og overkommelig pris. Så simpel er vores mission.

 

De råvarer vi vælger, skal leve op til vores høje krav til smag, kvalitet, økologi og bæredygtighed. Kravene er vigtige elementer i vores DNA, og de er ikke er ikke statiske – vi vil skærpe dem løbende i takt med at Just Burgers udvikler sig.

 

 

Den gode smag og oplevelse er i centrum og starter med gode og friske råvarer, som er tilberedt på forskellige, inspirerende og smagefulde måder. Vi bestræber os for at bruge så mange økologiske råvarer som muligt, så vi kan servere burgere, vi er stolte af. Det betyder, at vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og henter friske varer hver ene eneste dag og kan sikre dig et lækkert, rent og velsmagende produkt hver gang!

 

Just Burgers ønsker at være et levende og dynamisk burgerbrand og samlingssted, der kan favne alle mennesker. Vi sætter alt ind for at give dig en god oplevelse. Udsøgte råvarer, god service og en mild stræben efter et perfekt resultat sikrer en oplevelse udover det sædvandlige!

Vi er en familieejet burgerbar med rødder fra Afrika og fødder og mentalitet solidt plantet i Vestsjælland og mange års erfaring inden for branchen! Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jPQ87J_5qyw