Intro

Events & Catering

Just Burgers Catering (JBC) er en underafdeling af Just Burgers og et klassisk event- og cateringfirma, der leverer burger til diverse arrangementer som private fester og firmaarrangementer.

Vores folk er kompetente og har mange års erfaring med burger og du vil opleve en kompromisløs eksekvering. Intet selskab er for stort til JB Catering. Så hvad enten det er 10, 20, 100 eller 500 kuverter til jeres arrangement, så sørger vi for at alle gæsterne får en unik madoplevelse. Kvalitet og oplevelse er altid i særklasse.

Fantastisk lækre burgere! Det er ikke til at få nok af! Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller. Vi var en gruppe modne veninder der skulle have hurtig mad inden byturen og fik simpelthen de lækreste burgere!

 

– Susanne Poulsen

Det er godt nok lang tid siden jeg har oplevet så god service!! Alt lige fra bestilling af mad til levering gik nemt. Burgerne var virkelig lækre og smagefulde og vi fik en masse ekstra dip og fritter med. Tak

 

-Annemette Kjær Thomsen

Meget positiv oplevelse! Havde en børnefødselsdag og havde bestilt burger. De var simpelthen så professionelle under hele processen. Maden var suveræn og virkelig virkelig lækker.

 

-Karina Feldborg